Viking Lotto & Euro Lotto

Viking Lotto har länge varit tillgängligt över disk i Sverige, men numera kan man även spela det på internet. Viking Lotto är ett samarbete mellan 6 länder, däribland 4 skandinaviska (Sverige, Norge, Danmark och Island). Numera behöver du inte vara bosatt i något av de länderna för att kunna spela Viking Lotto. Det är tillgängligt över nätet, bland annat från TheLotter.com

Ett liknande lottospel är Euro Lotto, som också kallas för Euro Millions. Lotteriet drivs av följande länder: Frankrike, Spanien, Storbritannien, Österrike, Belgien, Irland, Luxemburg, Portugal, och Schweiz. Den totala populationen i dessa länder överstiger 215 miljoner. Därav finns det gott om lottokunder och jackpoterna blir därför höga. Ofta överstiger de klart 10 miljoner SEK. I februari och september sker speciella dragningar, så kallades Superdraws som genererar otroligt höga summor.

Precis som med Viking Lotto så är nu Euro Lotto spelet tillgängligt på nätet. Genom onlinelotto kan du nå Euro Lotto och spela på detta gigantiska lotto. Du kan spela vart ifrån i världen du vill, så länge du är uppkopplad mot nätet.

För att spela Viking Lotto så väljer man nummer mellan ett och fyrtioåtta. Av dem ska du dra sex nummer plus tilläggsnummer. För att vinna det största priset så måste du ha alla rätt. Men du kan även erhålla mindre vinster med 4 och 5 rätt plus tilläggsnummer.